Moj gubitak težine program: kako da slim dolje sa zadovoljstvom

Moj gubitak težine programIstu brigu vraća se svake godine i sa dolaskom proljeća: izgubiš na težini. Recepte puno, fad dijetama prijaviti za dijetama i sužava invaziju na časopise, i to će biti praćena milioni žena.

Snažno se preporučuje da se brinu o dijetama to kratkoročne dramatične rezultate, ali to dovesti do dio frustracije koji može pogoditi vaš um i u drugu ruku na težini ultra brzo i najvažnije, mi zovemo yo-yo efekat. Tvoja intervencija bi da slim dole treba da se vodi u harmoniji sa tvoje tijelo, bez “brutalizing” tvoje tijelo, znajući da se pojave u prioritet problem vaše napajanje.

Zato je bolje da se prilagode svoje dijetu program, uzimajući u obzir njen morfologija, od svoje zdravlje i njegov način života, dok poštivanje osnovni principi. Ako osećaš da si u preopterećenje težine, ne zaboravi da je prave težine je jednu s kojom smo se osjećam u skladu sa našim organima, je ugodno u svojoj koži, sretan da živim, tonik, i puni energije.

Mehanizam težini

Čuvanja debela pod kožu je normalan fenomen, masne ćelije hypodermis zvao adipocytes, specijalizovan u skladište od masti. Tijelo privlači svoju energiju prvi u ugljikohidrata i onda, to se oslanja na rezerve masti sadržane u tjelesne masti. Do metabolizma mehanizme, tijelo pretvara da je debela u masne kiseline što proći u krv i vode do stanice koje treba. Ovo je gdje masti su spalili oslobađa energiju.

Različite mehanizme spojiti u telu da vodi na težini:

– Loše udruženja-hrana
U toku obrok, jedeš razne hranjive tvari koje će dovesti proteina, organske tvari, ugljikohidrata, vitamini, minerali, i vlakna. Siguran kategorije hranu, jeli zajedno, u isto jelo promovirati težini od prekid od metabolizam i usporavanje funkcije za asimilaciju. Dijeti je vrlo efikasan, sa ničim da izračunam i bez rizika od nedostatak postoji ; to se zove sistem “udruženja za hranom”. Ćemo se vratiti detalj ovaj plan malo dalje .

– Dobro i loše hidrataMehanizam težini
Hranjive sadržaja ugljikohidrata obuzet uticaj na težini. Potrebno je da razliku između ugljikohidrata to može prouzrociti elevacija krvi glukoze i one koje ne, jer, ili samo umjereni. Mjerimo visine do “glikemijske indeks”.
Više ovo indeks je visok, više hrane će najverovatnije uzrok težini. Među hranu sa visokom glikemijske indeks kaže “loše hidrata” : šećera čisto i slatkiša (čak dušo), beli hleb, jam, pastu i bijeli rice, krompir.

– Hormona funkcionira
U utjecajem hormona (estrogen) je kritično, tako da je to početak puberteta, trudnoći, i menopauzi predstavljati više periode posebno pogodne za razvoj viška debela lokalne više obično naziva “pomorandže kožu”.
Na težini prolazno uzrokovana predmenstrualna stanja sindrom u periodu od puberteta i uzeti održivi težinu menopauzi, može biti objašnjeno povećanjem od veličine masne ćelije čuvanje energije i hvatanje vodu u telu zene.
U neke žene koje imaju predispozicije, malo debela da svaka žena nakupi na stomak i bedra prije svakog ciklus nije spalio, višak debela nakupi od mesec, zagađuje, koža je deformiran i izgleda kao marke.

– Višak debela loše dijelili
Čak i u slučaju viška, nikad debela masa da li vam predstavim u organ ili mišić. Ako raste veoma velika, debela raste, lipida su postavljeni u rezervi i da će uglavnom biti instalirana pod kožu u oblasti neželjena. Prekoračenje težine nalazi, nakon teren osobe, ispod struka, zadnjicu, butine, stomak (tip gynoïde) ili pa ispod struka, na abdomenu “kolača”, u grudni koš, vrat, lice (android).

– Dijetalna faktora
Kako da izgubim na težiniHrana to je previše (viška šećera, loše masti, alkohol) promovira sintezu i skladište od masti. Isto tako, ukus vode dnevnik nedovoljno sprečava pravilan uklanjanje otpada i metabolizma otpad i promovira debela i izgled orange kožu. Ovo pomorandže kožu veoma je karakteristika manifestuje od gužve u lokalizirana adipose tkiva, sa zastoj u vodu između ćelije, otpada bodova u ćeliji, limfni i vensku opticaju usporio, jadni oksigenacije i ishrana tkiva.
Naći ćemo loše masti u toliko debeo, posebno u sir, debeli mesa, palm ulja. Oni su teško da gori i radnje u adipose tkivo promovišući prekoračenje težine.

– Faktora od cirkulacijskog sistema
Čuvanja debeli sa formiranje “pomorandže” može biti rezultat jadni cirkulaciju krvi.

Kako da izgubim na težini

Ćemo ti ponuditi malo dalje planove za podršku da ti pomognem u vašoj pristup.
Većinu vremena, naši kilograma viška, ali ne mora biti znak poremećaj prehrane i često planovi su da slim niz gornji dio tijela, a ne dnu. Na težini može biti rezultat u mnogim slučajevima i da je jedan ili više funkcije to su prazne (na primjer : jadna asimilacije hrane pretvara u masnoće koja bi trebala biti eliminisan). Ovo je zašto, da bi se pridružiti tvoja dijeta, uzimaš hranu dodatke sa crpi biljke i eliminative je bitno. Vanjski proizvoda (sladoled sužava gel za masažu čini tankim) imaju prednost unapređenja vidno narandžasto-peel izgled i ton maramice, ali ostati razočaravajuće u smislu raspolaganju volume. Konačno zanima me sužava u institut ne često ponudu da rezultate u veoma djelomičan i privremeno.

Prije nego se bilo gubitak težine program, potrebno je obaviti drenaža sve u svemu, za odvikavanje tretman ili lijek depurative, koji će imati interesu da očistimo filtre kao prljava (jetra, bubrege, crijeva, pluća i kožu), tako da telo efikasnije, odgovori brže na dijetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *